stoelentafelskasten.nl Kwaliteitsmeubelen tegen OUTLET prijzen, teak eiken en diverse andere houtsoorten van kersen tot sloophout. De meeste meubels zijn UIT VOORRAAD leverbaar! Ook zijn ze helemaal naar uw eigen wensen OP MAAT te maken Voor particulier en bedrijf !

Informatie

Stoelentafelskasten.nl is een onderdeel van Janssen WoonGemak (voorheen De Woonkelder van 2005 tot 2014 in de Jansstraat te Haarlem gezeten)
Sinds 2014 hebben wij deze lokatie verlaten en hebben wij diverse collecties in verschillende showrooms, vraag naar de dichtsbijzijnde lokatie.
Bij stoelentafelskasten.nl vindt u kwaliteitsmeubelen tegen OUTLET prijzen,maar wel met garantie en nalever service.
Meubelen die veelal op voorraad staan mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn dan geldt  een maximale levertijd  van 6-8 weken.Wilt u zekerheid of een artikel voorradig is bel of mail dan gerust.
De meeste meubelen  zijn ook OP MAAT te maken bestaande uit oa teak, eiken en grenen.
Om uw woning, kantoor en/of horecagelegenheid compleet in te richten wordt er een ruim assortiment aan exclusieve objecten,spiegels, buhhda beelden, verlichting, badkamermeubelen en decoratie in diverse stijlen aangeboden.
Jong en oud , particulier of bedrijf, ieder kan er terecht voor een geschikt interieur.
Stoelentafelskasten.nl heeft de beschikking tot meerdere showrooms waar u in een prettige en ontspannen ambiance eigentijdse ideeën kunt op doen.

Kan ik  de meubelen ook ergens bekijken?
Ja dat kan op afspraak,vraag gerust welke producten op de dichtstbijzijnde lokatie staan en naar de openingstijden. 
Mocht u naar iets opzoek zijn,maar dit niet op onze site heeft kunnen vinden.
Of een artikel graag aangepast ziet bijvoorbeeld klapdeuren ipv schuifdeur, wel/geen lade, andere poten onder een tafel, enz. vraag dan vrijblijvend een offerte aan (zie contact gegevens) 023-531 4673 
ALLE TEAKSTOELEN 15% tot 25% KORTING !!!! PROFITEER SNEL

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel
stoelentafelskasten.nl = kwaliteitsmeubelen tegen OUTLET prijzen en tevens op maat. Wij leveren oa in Haarlem Amsterdam Alkmaar Utrecht Lelystad Leeuwarden Assen Almere Arnhem Den Haag Groningen Breda Maastricht Rotterdam Bruxelles Antwerpen